© Rootsville.eu

Caroline Wickberg (SE)
tiltle: I'm No Mad (EP)
music: singer-songwriter
year: 2018
label: independent
promotion: Hemifrån (Peter Holmstedt)

info artist:
Caroline Wickberg

© Rootsville 2018


Deze 'I'm Not Mad' is het nieuwe digitale wapenfeit van Caroline Wickberg. Een EP met daarop 5 eigen composities waarbij je mede door de inbreng van 'synts' een beeld krijgt wan hoe deze singer-songwriter te werk gaat. Soms heimzinnig akoestisch op nummers als de titeltrack en 'Wedding Crasher', dan weer met de attitude van een rockstar zoals bij opener 'December'.

Caroline Wickberg begon al sinds ze nog een kind was met het schrijven van lysrische escapades. Toen ze begon gitaar te spelen begonnen haar spinsel ook een harmonieus geheel te worden. Deze harmonie is en blijft ook een nu nog een communicatie middel in haar nummers. Ze was al twintig toen ze ook nog eens jazz en country kwam te ontdekken en droomde er van om een jazzsinger te worden. Ze kwam evenwel tot de vaststelling dat haar stem enkel was weggelegd voor haar eigen composities.

Met deze 5 nummers tellende EP wil ze dan ook eindelijk de wereld met haar muziek laten kennismaken in een mix van roots, pop, country en jazz. Laat je meedeinen in de mooie ingebeelde landschappen die Caroline Wickberg met haar nummers weet te creëren.

tracks:

01 December
02 I'm Not Mad
03 When I Stood By You
04 Wedding Crasher
05 Mid July

musicians:

Caroline Wickberg
Max Sjöberg
Henrik Alser
Karin Wiberg
Agnes Lundin
Daniel Austern
Erik Sundberg