© Rootsville.eu

CJ Simmons (US)
tiltle: Forever
music: Americana - Country
year: 2018
label: Zooter Records
promotion: Hemifrån (Peter Holmstedt)
info artist: CJ Simmons

© Rootsville 2018


Deze CJ Simmons bestaat uit het Nashville based duo Christian en Jessica Simmons. Dit duo speelde de laatste jaren ontelbare concerten en speelde veelal ook voor de Amerikaanse militairen die over de wereld zijn gestationeerd. Met hun nieuwe album 'Forever' willen ze de draad terug op pikken met de fans die ze door de jaren heen hebben verzameld. Hun doel is jet brengen van goede en positief ingestelde muziek.

Hun sound is een mix van country en rock en van dit album werd in de herfst van 2017 het nummer 'Anywhere That ins't Here' als singel uitgebracht. Een nummer dat al heel wat 'airplay' kreeg op radio en TV stations.

Op dit album vinden we 11 nummers terug waarbij ze met de openingstrack en 'When You Say You Love Me' zich eerder rustig op het Americana publiek lijken toe te spitsen, nummers met een 'poppy' attitude. Vanaf 'You Can Count On Me' schakelen dit duo in overdrive en brengen dan onvervalste good ol' country. Ook met 'You Can Count on Me' blijven ze op dat pad en met 'Good At Wasting Time' pakken ze dan uit met een onvervalste country ballad.

Deze 'Forever' is een topplaat voor de country en Americana liefhebbers onder ons met nummers als een 'Convoy' flavored 'Hit and Run' en de mooie afsluitende ballad 'Someone Should've Cared'.

tracks:

01 Anywhere That ins't Here
02 When You Say You Love Me
03 You Can Count On Me
04 Angel
05 Good At Wasting Time
06 That Girl
07 Five Kids To Raise
08 Hit and Run
09 We All Need A Little Grace
10 Shine Down
11 Someone Should've Cared

musicians:

Christian Simmons
Jessica Simmons