© Rootsville.eu

Howard Gladstone (Can)
tiltle: Hourglass
music: singer-songwriter
year: 2018
label: Sonic Peach Music
promotion: Speak Easy (Beverly Kreller)
info artist: Howard Gladstone

© Rootsville 2018


Singer-songwriter Howard Gladstone is afkomstig uit Toronto en brengt met deze 'Hourglass' zijn vijfde album uit met originele hedendaagse volksmuziek met af en toe een Latijns accent.

Drie jaar na een operatie aan de wervelkolom is Howard Gladstone teruggekeerd naar de muziek met een hoger niveau van toewijding, inspiratie en een dieper begrip van zijn helende kracht. Gladstone heeft liedjes geschreven die een stille wanhoop weerspiegelen, maar beantwoord door een boodschap van hoop, doorzettingsvermogen en optimisme. De liedjes op Hourglass hebben goed gereageerd met de vroege recensenten, het publiek en de verzamelde internationale radio-airplay.

Het album schittert door de uitvoeringen van pianiste en zangeres Laura Fernandez, gitaargenie Tony Quarrington en akoestische basgitarist George Koller. Deze CD is een genereuze en oprechte uitnodiging om deel te nemen aan een inzichtelijke kunstenaar over een compromisloze reis van passage en openbaring. Het gaat allemaal om de momenten die genezen en zich verenigen en helpen om het licht van brandstof te voorzien en dit met 9 prachtige songs.

tracks:

1. My Heart Won't Let Me Keep Still
2 .Granada Nights
3. In The Moment
4. Rider's Song (Cordoba)
5. When We Fall
6. Seven Years To The Day
7. Never Thought You'd Call
8. The Road is Me
9. Still Got So Long To Go

musicians:

Howard Gladstone: vocal, acoustic guitar
Laura Fernandez: vocal
Tony Quarrington: guitars, vocal
George Koller: bass
Bob Scott: drums