© Rootsville.eu

Kat Riggins (US)
tiltle: It Ain't Christmas (single)
music: Blues
release date: 2018
label: Tub Thumper Records
info artist: Kat Riggins

© Rootsville 2018


It ain't Christmas without somebody singing the blues zijn de met waarheid omhulde woorden op de kerstsingle van Kat Riggins. Een single die werd uitgebracht en opgenomen in de studio "Tub Thumper Records" van Bird Stevens die dan ook maar meteen tekende als producer van dit kleinood. Vandaag bij de post een gesigneerde kerstsingle met bijpassende wenskaart van Anton Pieck waarbij Kat Riggins haar dank wil betuigen aan de talrijke fans die ze hier in de Lage Landen al wist te vergaren sinds ze in 2015 hier haar opwachting kwam te maken.

Deze anders wel zeer energieke verschijning laat zich op deze intieme kerstboodschap begeleiden door haar Nederlandse "Blues Revival Band" bestaande uit Steven van der Nat op gitaar, de ritme sectie met Hassan Abudaldah op basgitaar en Andreas Carree aan de drums en niet vergeten de doordringende grooves van Roel Spanjers op de keyboards.

Het nummer zelf is geschreven door Kat Riggins waarmee ze haar skills als songwriter op deze aangrijpende boodschap nog eens extra komt te etaleren. Een single waarbij de warmte synchroon staat voor deze periode en waarbij we enkel nog kunnen toevoegen...Kat, A Merry Christmas to you too...


Kat Riggins photo 2015 & 2017 © Rootsville


Kat Riggins photo 2018 © Paul Jehasse

track:

01 It Ain't Christmas

musicians:

Kat Riggins: voclas
Steven van der Nat: guitar
Hassan Abudaldah: bass
Roel Spanjers: keys
Andreas Carree: drums