© Rootsville.eu

Lazy Afternoon (SE)
tiltle: Everytime/Water (Single)
music: Country - Tex-Mex - Folk
year: 2018
label: independent
promotion: Hemifrån (Peter Holmstedt)
info artist: Lazy Afternoon

© Rootsville 2018


In 2016 leerden we deze "Lazy Afternoon" kennen door hun album "Whatever!". Deze Zweedse formatie brengt ons Country-Americana met een snuifje Tex-Mex en werd opgericht door Bo Ahlbertz . De band heeft sindsdien wel enkel wijzigingen onderdaan en in deze nieuwe bezetting bevindt zich nu ook Cristina Säfsten op gitaar en vocals.

Deze dubbelzijdeige single is de voorbode van een nieuwe full-CD die er zit aan te komen. Heerlijk luisterende Americana met door toedoen van Jörgen Ahlqvist op de accordeon ons ook het welbehagen van die nooit vervelende Tex-Mex laat beleven. Na opener 'Every Time" dat gezongen wordt door Cristina Säfsten brengt ze daarna het duet "Water" met Bo Ahlbertz.

De band heeft zich nu in deze nieuwe configuratie gevestigd en zal zijn blije boodschap over de hele wereld blijven verspreiden door toedoeen van deze single. Een kennismaking met deze "nieuwe" Lazy Afternoon zal iedere muziekliefhebber wel kunnen bekoren en kijken we dus nu al uit naar het volledige album. Een live-ervaring met geweldig muzikaal vakmanschap in een vrolijk deuntje.

tracks:

01. Every Time
02. Water

musicians:

Bo Ahlbertz: vocals (lead), guitar and Irish bouzouki
Cristina Säfsten: vocals & guitar
Jörgen Ahlqvist: accordion and melodeons
Pontus Nordborg: backing vocals, electric & acoustic guitars
Maria Nordseth: backing vocals
Mattias Svensson: drums