© Rootsville.eu

Layla Zoe (Can)
tiltle: Nowhere Left To Go
music: Bluesrock
release date: january 08, 2021
label: independent
info artist: Layla Zoe


© Rootsville 2021


Ook de Canadese bluesrockster Layla Zoe heeft tijdens de Corona periode niet stil gezeten en brengt begin 2021 op eigen initiatief haar nieuwe album "Nowhere Left To Go" uit. Begin december 2020 werd ook meteen de single aan de wereld voorgesteld. "Nowhere Left To Go" is als single en als album opgedragen aan de velen die in Australië getroffen werden door de talrijke bosbranden. De titeltrack schreef ze samen met de Amerikaan Jackie Venson.

Het album kwam tot stand via crowdfunding samen met collega's als Jackie Venson, Alastair Greene, Bob Fridema, Suie Vinnick, Guy Smeets, Brandi Disterheft en Dimitri Lebel. Naast haar gekende bluesrock stijl zijn er op dit album ook links met folk, gospel en meer. Het album bevat 10 nummers die tot stand kwamen door een samenwerking met haar vrienden over de ganse wereld.

Als bekroonde Canadese rootsmuziekzangeres en songwriter levert Layla Zoe hier weer een ongelooflijke perstatie op haar 15e album. Ondanks een jaar vol turbulentie waardoor velen worstelden om te overleven dook Zoe diep in zichzelf om een levendig en mooi album te schrijven, op te nemen en uit te brengen dat haar machtige vocale vaardigheden. Van het beklijvende "Pray" als opener over het mooie en soulvolle "This Love Will Last", of de bluesy ballads "Susan" en "Might Need To Fly" tot de met folk geinspireerde en intieme afsluiter "Dear Mom" levert Layla Zoe hier weer een prachtprestatie af.

tracks:

01. Pray
02. Nowhere Left To Go
03. Sometimes We Fight
04. Don't Wanna Help Anyone
05. This Love Will Last
06. Susan
07. Little Boy
08. Might Need To Fly
09. Lies
10. Dear Mom