© Rootsville.eu

Casius King & The Downtown Rulers (US)
tiltle: Last Call For The Blues (EP)
music: Blues
release date: october 24, 2023
info artist: Casius King & The Downtown Rulers
promotion: Frank Roszak Radio Promotions (US)

© Rootsville 2023


Elke muzikant droomt ervan om van muziek zijn levensonderhoud te maken. Maar de realiteit van de situatie is dat zeer weinigen de mogelijkheid hebben om uitsluitend van hun kunst te leven. Cassius Koning is geen uitzondering. Cassius heeft de afgelopen 25 jaar in de entertainmentsector gewerkt als audio-ingenieur en productiemanager voor enkele van de grootste namen in de branche.

“Eerlijk gezegd moest ik een moeilijke keuze maken tussen het voeden van mijn gezin en het najagen van mijn droom. Aan het eind van de week voldeed het optreden van $ 100 per avond niet.” Cassius verloor nooit zijn focus en zette zijn liefde voor muziek voort door productie en engineering te leveren voor televisie, concerten en evenementen. Eén van de vele onbezongen helden die elke show mogelijk maken.

Het Cassius King-kamp heeft een aantal van de beste hedendaagse bluesmuzikanten aan de westkust aangetrokken en blijft groeien met de toevoeging van BMA en Grammy Award-winnende producer Dave Darling, die de komende release van zijn eerste EP aanstuurt.

tracks:

1. Do It All Again 3:40
2. If You Love Me 3:51
3. Feel Good Music 4:08
4. Better Man Blues 3:18
5. Last Call For The Blues 4:06

musicians:
Keys and Vocals: Cassius King
Guitar: Chalo Ortiz
Bass: Chris White
Drums: J.R. Lozano