© Rootsville.eu

Deuce 'n A Quarter (US)
tiltle: Keep Moving On
music: Blues
release date: may 05, 2020
info artist: Deuce 'n A Quarter
promotion: Frank Roszak Radio Promotions (US)

© Rootsville 2023


Het nieuwste album van Deuce 'n a Quarter, "Keep Moving On", is een moderne kijk op de blues. Het is moeilijk te geloven dat het in zulke moeilijke tijden is geschreven en opgenomen; toch vangen de oprechte teksten in het nummer "Why", geschreven over frontman Brian Peters' tragische verlies van zijn dochter, op de een of andere manier de emoties van deze moeilijke periode met een unieke mix van verdriet en hoop.

Van keiharde nummers als 'Same Old Blues', swingende shuffles 'Swinging at the Blues', akoestische blues 'Sun Kissed Wheat' of het titelnummer 'Keep Moving On', dat dient als herinnering om nooit op te geven, hoe moeilijk het leven ook wordt... dit album zal de luisteraars zeker inspireren en beïnvloeden. Het is hedendaagse ritme en blues op zijn best, en het is een must om te luisteren.

Opgenomen met de hulp van Kenny Neal in zijn studio in Baton Rouge, dit album zal zelfs de meest oprechte bluesmuziekfan ontroeren. Muziekluisteraars overal kunnen iets speciaals vinden in de muziek van Deuce 'n a Quarter - bluesachtige riffs, gepassioneerde zang, mondharmonica, piano, orgel en strakke ritmes die het goed doen voelen. Don' Je kunt ons niet op ons woord geloven.

De band ging naar de finale van de International Blues Challenge 2023 en frontman Brian Peters won de felbegeerde prijs voor beste mondharmonicaspeler. Je kunt er zeker van zijn dat de muziek van Deuce 'n a Quarter the real deal is. hebben een bluesalbum gemaakt dat niet alleen spreekt tot de menselijke ervaring van vandaag, maar ons laat zien hoe muziek troost en kracht kan bieden in moeilijke tijden.

tracks:

01. Swinging At The Blues (4:14)
02. I'm Not Alone (4:38)
03. Same Old Blues (5:41)
04. Keep Moving On (4:20)
05. Doing Wrong (5:05)
06. All She Wrote (2:55)
07. Sun Kissed Wheat (5:16)
08. Blues Mobile (4:13)
09. Moment With You (3:41)
10. Blues Leave Me Alone (4:19)
11. Why (7:00)