© Rootsville.eu

Lady Adrena (US)
tiltle: Recipe For The Blues (EP)
music: Blues
release date: 2023
info artist: Lady Adrena
promotion: Frank Roszak Radio Promotions (US)

© Rootsville 2023

 

Lady Adrena, lange tijd een bekende Southern Soul-zangeres, heeft betrad de bluesscene met deze opmerkelijke doorbraak album 'Recept voor de blues'. Lady Adrena is nieuw richting, geïnspireerd door haar voortdurende liefde voor haar evangelie roots, is al opmerkelijk succesvol.

Ze won de tweede plaats in de Vicksburg International Blues Challenge haar eerste time-out. Toen kreeg ze opgemerkt door enkele heavy hitters in de blues die dat wilden zie haar slagen. Haar eerste bluesnummer, "Good Girl Gone Bad,” werd geproduceerd door de heer Sipp. Daarna ging ze verder
tijdens de pandemie nog twee bluesnummers produceren met de titel 'Corona Blues' en 'Don't Mess with my Man', met de hulp van Dexter Allen.

Haar nieuwe project, “Recept for the Blues,” werd opgenomen op het boetieklabel Sweet Success Records, en die heeft ze al gemaakt video's met hoge productie voor verschillende nummers op de album Als je het album hoort, begrijp je de spanning. Luisteren naar de stem van Lady Adrena is als
het horen van de jonge, onbeschadigde versies van elke klassieke blueszanger waar je ooit van hebt gehouden. Zoet, rokerig, soms gruizig, moeiteloos flexibel en met een vergrootglas cent bereik, Lady Adrena zingt de blues zoals het was bedoeld om gezongen te worden. En ze kan dat fantastisch steunen vocale vaardigheid met een brutale maar glamoureuze liveset met een fantastische bende.

tracks:

1. Traveling Woman 3:33
2. No Ring No Thing 3:40
3. Blues Chose Me 3:37
4. Recipe for the Blues 3:36
5. Good Girl Gone Bad 3:11
6. Borrow My Pans 2:59