© Rootsville.eu

Gardyn Jazz Orchestra (US)
tiltle: Vinyl Brews
music: Jazz
release date: june 17, 2024
label: JCGardner Music
info artist: Gardyn Jazz Orchestra
promotion: Kari-On Productions (Kari Gaffney)

© Rootsville 2024


Onder leiding van Jon C. Gardner bestaat het Gardyn Jazz Orchestra uit muzikanten van wereldklasse uit de hele regio van Philadelphia. Met een onmiskenbare stijl en het vermogen om mensen te inspireren, is elk nummer voorzien van hippe arrangementen, sterke muzikale solisten en onverzorgde harde groovende swing van de ritmesectie. De band live ervaren is altijd een reis!

Vinyl Brews is het tweede album van Gardyn Jazz Orchestra live opgenomen. Dit album bevat nummers die zijn geïnspireerd op de bekroonde bieren van de Von C. Brewing Company uit Norristown, PA. Het openingsnummer, "Dinero de Sangré", is een Latijnse hit die een eerbetoon is aan een IPA met te veel bloedsinaasappel, en doet denken aan verhalen over schatzoekers.

"By The Stoney Creek" is een tweedelijns blues die wandelingen langs een kreek weerspiegelt, terwijl "The Golden OG" het gouden tijdperk van de jazz viert en tegelijkertijd de World Beer Cup Gold Award 2023 erkent, O.G Pils Legendary Philly Lager. "Walking On Clouds" vangt de funky essentie van een wazige NEIPA-reis, en "Zoomies!" vertelt over een bekend racegame-ongeluk met een goede Vienna Lager. "Meh... It Happens" filosofeert over de ups en downs van het leven, waarbij het belang van het vak en de opgedane herinneringen wordt benadrukt. Geniet van ons tweede album, gebrouwen uit gerst, water, hop en gist.

tracks:

  1. "Dinero de Sangre" (6:25)
  2. "By the Stoney Creek" (6:50)
  3. "The Golden OG" (4:44)
  4. "Walking On Clouds" (6:20)
  5. "Zoomies!!" (6:42)
  6. "Meh...... It Happens" (4:24)

Alternate Takes

  1. "By the Stoney Creek" (7:00)
  2. "The Golden OG" (4:41)
  3. "Walking On Clouds" (6:22)