© Rootsville.eu

Lara Price (US)
tiltle: Half & Half
music: Blues
release date: june 21, 2024
label: Gulf Coast Records
info artist: Lara Price


© Rootsville 2024


Mike Zito, president van Gulf Coast Records, kondigt de ondertekening aan van de krachtige blues- en soulzangeres Lara Price en de release van haar labeldebuutalbum ‘Half & Half’.
Lara Price, nu gevestigd in Austin, Texas, nam het album deels in Texas en deels in de San Francisco Bay Area op, vandaar de titel. “Half & Half was voor mij een manier om de muziekfamilie uit de San Francisco Bay Area te eren, want zonder hen zou ik het niet kunnen volhouden in deze muziekscene in Austin”, aldus Lara Price.

“De andere ‘helft’ is een weergave van wat ik tot nu toe heb geleerd, aangezien ik acht jaar lang Austin-muziek heb opgezogen. Ik heb het gevoel dat ik alleen maar aan het schetsen ben over waar de muziekscene in Austin over gaat en ik kijk ernaar uit om die ervaring op mijn volgende album te zetten. Technisch gezien is het album voor 60% opgenomen in Texas en voor 40% in Californië met 22 muzikanten en drie studio's in twee staten”, voegde ze eraan toe over de opnamesessies. “Lara Price is al jaren een fantastische artiest”, zei Mike Zito bij de aankondiging van haar ondertekening. ‘Ze verdient zo een nationaal publiek. Haar stem is soulvol en rechtvaardig en ik verwacht dat onze fans verliefd op haar zullen worden.”

tracks:

1. We're Still Friends (Feat. Mike Zito) (4:32)
2. Evidence (3:51)
3. Fools Like Me (2:25)
4. Things Ain't Everything (4:31)
5. Rain (4:53)
6. Days Ago (3:37)
7. Solitude (2:26)
8. The Way Love Goes (3:43)
9. Trouble, Heartache, Sadness (3:44)
10. Heart On A String (3:32)