© Rootsville.eu

Mississippi Shakedown QLD (Aus)
tiltle: Selftitled
music: Blues - Rhythm 'n Blues
release date: 2024
label: DK Records
info artist: Mississippi Shakedown


© Rootsville 2024


Nou, als je niet van DIRT houdt, hou je ook niet van “Mississippi Shakedown” en dan hebben we het niet over het soort vuil dat je rond een bouwterrein ziet hangen, of het dirt dat je hoort over de buurman die dat nooit lijkt te doen. gaat naar zijn werk, maar er zijn mensen die dag en nacht 'spullen' aan zijn deur bezorgen.

Ik heb het over het vuil dat uit een gitaarversterker komt, die veel te luid staat voor je grootmoeder, het soort oude vervorming dat je tegenwoordig niet veel meer hoort – er wordt hier geen gitaarvervormingspedaal van $ 29 gebruikt, mensen, het is echte vervorming afkomstig van een oude versterker.
Over oud gesproken, er werd niets nieuws gebruikt op dit 6e, ja 6e album van de in Cairns, Australië gevestigde Rhythm and Blues Combo genaamd “MISSISSIPPI SHAKEDOWN QLD”.

Ze gebruiken oude microfoons, oude gitaren, oude drums, oude versterkers, zelfs zij rijden in een oude mobiel…!!! Klinken ze Oud, ja, je bent verdomd aan het tokkelen, en de jonge mensen houden van ze omdat ze nog nooit zoiets als zij hebben gehoord, of zoals ze zeggen B4... die van hun moeder en vader misschien wel, maar zij niet... Mama en papa denken dat ze bijgewerkte “South of the Mason Dixon Line” spelen, een beetje rockende blues, maar die kinderen denken dat het allemaal nieuw is, maar we gaan het ze niet vertellen, het zou hun Latte-koffiedrinksessies kunnen bederven..!!

tracks:

01. Can We Get Married Real Soon (3:42)
02. Something Comes Into My Mind (3:52)
03. A Hard Day's Night (4:10)
04. (Living My Life) One Pay At A Time (3:19)
05. Money Talks (4:01)
06. Temptation (3:56)
07. Down In The Alley (3:14)
08. Wedding Ring (4:09)
09. The Twist (3:20)
10. Hucklebuck (5:47)