© Rootsville.eu

The Avett Brothers (US)
tiltle: Selftitled
music: Folk
release date: may 17, 2024
label: Mattan Records
info artist: The Avett Brothers


© Rootsville 2024


The Avett Brothers keren terug met hun eerste album in vijf jaar en zal vieren met een Speciale release -show in Forest Hills Stadium vanavond. Fans kunnen de band zien wat van De standouts van het record op CBS Saturday Morning Morgen, 18 mei en de Tonight Show Met in de hoofdrol Jimmy Fallon op woensdag 22 mei, naast bijna 50 tourdata over de land dit voorjaar, zomer en herfst - en andere aankomende optredens die binnenkort worden aangekondigd.

The Avett Brothers, geproduceerd door de oude medewerker Rick Rubin, is een album dat geïnteresseerd is in het goddelijke onkenbare, net zo titelloos als het titelloos is. Liederen als "Love of a Girl", "Country Kid" en "Forever Now" zoeken het heilige in de alledaagse: een goedkope kopje koffie, gebroken harten en schoolbuslessen, de eerste stappen van een baby, ouder wordend en vasthouden aan je Roots, iemand verliezen en het lot accepteren, hoop herontdekken en heiligheid vinden in tragedie ... uiteindelijk genieten van het plezier en de overgave van wat we niet kunnen begrijpen.

Opgenomen in Malibu, Nashville, Mar Vista en de geboortestad van de band van Concord, NC, is het album er ook een die zich in de loop van de tijd op natuurlijke wijze heeft geopenbaard, en vanmiddag op NPR's All Things Corecedy, zullen Scott en Seth Avett het proces verder bespreken met gastheer Juana Summers.

Als hun eerste LP op Ramseur Records/Thirty Tigers sinds de emotionalisme van 2007, is de Avett Brothers tegelijk een cumulatieve opus en nieuwe start voor de toekomst van de band, met een chapbook van 32 pagina's met prachtige illustraties van Scott Avett, een reliëfgatefold jasje op gewoonte op gewoonte op maat Vellum Paper Stock, een gedrukt interieur met rode vloed en meer dat is opgenomen bij de onberispelijk vervaardigde vinyl LP.

Na Forest Hills Stadium in NYC gaan de Avett -broers verder op een reeks shows die hen naar drie nachten brengen in Red Rocks Amphitheatre, Sofi Stadium met Luke Combs en tientallen amfitheaters met steun van Sierra Ferrell, Iron & Wine, Little Feat , Dawes, Melissa Etheridge, G. Love & Special Sauce, vertrapt door Turtles, Sammy Rae & The Friends, Houndmouth en Jamestown Revival.


tracks:

Never Apart (w/ Vocal Prelude)
Love Of A Girl
Cheap Coffee
Forever Now
Country Kid
Orion's Belt
2020 Regret
Same Broken Bones
We Are Loved